Notícies i recursos

Es busquen professionals de Girona i Tarragona per impulsar el projecte internacional

Des de principis d’any, l’AcPpJ està liderant una proposta amb l’objectiu de mostrar i debatre, durant el primer trimestre del 2015, el treball en l’àmbit de la joventut a nivell europeu.

 

De moment, més d’una vintena de professionals de les comarques de Lleida i Barcelona (socis i no) estan vinculats en l’organització d’aquest esdeveniment que vol ser referent en el treball amb i per als joves, i les/els professionals que treballen entorn l’àmbit de la joventut a nivell europeu.

  

El passat dimarts 13 de maig explicàvem la intenció de la proposta a la reunió de la xarxa de professionals de joventut dels ens locals a Girona. I ara ens falta Tarragona, que esperem fer-ho en breu. Necessitem opinions, punts de vista i més mans des de les Terres de l’Ebre fins als Pirineus.

 

La finalitat d’aquest projecte, és presentar l’estat actual del treball amb joves per visibilitzar aquesta tasca i crear llaços de col·laboració entre els i les professionals, amb l’objectiu d’afavorir la cooperació entre organismes públics, privats i associatius del sector. En un format encara per definir però que es materialitzarà en un encontre de tres dies, permetrà establir contactes entre professionals de diversos àmbits que engloben la integralitat de la vida dels joves. Es pretén, així, aprofundir en un treball en xarxa real, i projectar el seu futur, mitjançant la promoció i la pràctica de tallers, workshops i altres propostes de treball.

 

Si us interessa participar-hi a curt o mig termini, poseu-vos en contacte amb l’associació a través d’un correu electrònic a , o al telèfon 934 240 881, dins dels horaris d’oficina: dilluns i dimecres de 16 a 20h i dimarts, dijous o divendres de 10 a 14h. Us explicarem més detalls!