Notícies i recursos

Ens trobem per parlar del nou reglament de la XNEJ

Ens volem reunir per valorar el nou reglament de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil. Durant l’any 2018 la Direcció General de Joventut ha treballat en l’elaboració d’un nou reglament per la XNEJ. Des de l’AcPpJ hem participat en diferents espais per aportar la nostra opinió i tractar d’introduir millores; ara volem valorar-ne el resultat.
Actualment aquest document ja està enllestit i ha començat la tramitació reglamentària, però encara hi ha la possibilitat d’introduir-hi certs canvis o millores. Amb aquesta reunió volem estudiar i valorar el resultat d’aquest document i la seva implantació, per tractar d’aconseguir les millors condicions pels i les professionals de l’àmbit de la joventut. Serà el dimecres 30 de gener a les 19h a l’Espai Jove Garcilaso i hi estàs convidada tant si ets membre de l’AcPpJ com si no, totes les propostes que recollim i discutim són necessàries!
També tenim creada una llista de correu per comunicar-nos i debatre online sobre aquest temàtica, si vols que t’afegim pots escriure’ns a .