Notícies i recursos

Encontre de l’AcPpJ amb el Secretari de Joventut Eugeni Villalbí

Ahir dijous 26 de febrer l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut es va reunir amb el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, la directora de l’Observatori Català de Joventut, Montse Perals i la coordinadora del Pla Nacional de Joventut, Àngels Piedrola.

El motiu principal de la trobada era el de consolidar la proposta que havia fet el Secretari de Joventut a l’AcPpJ de formar part a l’assessorament del nou Pla Nacional de Joventut que s’està el·laborant.

La Secretaria de Joventut va demanar la col·laboració a l’associació en diferents temes relacionats, sobretot, amb els professionals de Joventut, els seus perfils i la seva formació, entre altres punts relacionats. A més de mostrar interès en el projecte del Cens de Professionals que ha realitzat l’AcPpJ i que pot valdre, el seu gran pes en or en aquest nou Pla.

El president Pep Montes va estendre la mà de l’AcPpJ a tot el suport que des de l’associació es pugui donar, sempre defensant el paper dels professionals de Joventut que han de fer possible aquest Pla. El president de l’AcPpJ també va voler fer un repàs a tots els projectes engegats des de l’Associació, com el Curs de Polítiques Locals de Joventut, la Xarxa de Formació per als Professionals de Joventut que intenta aconseguir un text de requisits mínims formatius per als professionals firmat conjuntament amb altres entitats, la Xarxa amb altres associacions estatals que defensen els professionals de Joventut… .

La cita també va servir per presentar a la Secretaria el que serà la pròxima Junta de l’AcPpJ. Els que hi eren presents: Marta Bravo (com a futura presidenta), Carles Viñas (com a futur vicepresident) i Francesc Guirró Llauradó, Toni Martí Marsal, Beatriz García Idoate, Mario Granados García (com a futurs vocals). També hi van assistir: Francesc Llimona (vocal de socis de l’AcPpJ) i Pep Guasch (tècnic de l’AcPpJ).