Notícies i recursos

Els consells de la joventut reinicien les campanyes per promoure el vot dels joves

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i el Consejo de la Juventud de España han engegat Els teus pares encara voten per tu? i Yoséxq respectivament.

 

 

 

 

Els teus pares encara voten per tu?

Desprès d’estrenar la campanya a les eleccions al Parlament el 28 de novembre del 2010, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) repeteix la fórmula i el lema per promoure el vot jove en les properes eleccions generals del 20 de novembre. El Consell pretén animar a les i els joves a que exerceixin els teus drets i que prenguin decisions per ells mateixos, posicionar-se i participar en els afers públics com els del dia 20. Aquesta setmana ja ha aparegut a la pàgina de la campanya a facebook els primers articles i mini entrevistes a membres de les joves organitzacions polítiques.

 

 

Yoséxq

El Consejo de la Juventud de España (CJE) també ha posat en marxa la seva campanya. A través d’una web especial i de diferents xarxes socials, el CJE pretén promoure la reflexió i participació de les i els joves a les properes eleccions del diumenge 20 de novembre. La web de Yoséxp inclou tot tipus d’informació que un jove necessita saber sobre unes Eleccions Generals, amb l’objectiu de que esculli una opció meditada i responsable acord a la seva pròpia postura davant d’aquestes. A més a més el Consejo ha enviat i fet pública als diferents partits polítics i a la societat respectivament, es propostes que les associacions juvenils del CJE proposen, i que es troben recollides en el document de bases per una política de Joventut.