Notícies i recursos

El Premi Nafent compleix 6 anys

El GREC i la Direcció General de Joventut convoquen la 6a edició del Premi Nafent 2011-2012 per a projectes d’intervenció per a la millora de la convivència i de l’entorn social dels joves.

L’any passat la convocatòria va comptar amb 56 projectes participants d’arreu de Catalunya i el màxim guardó se’l va endur l’Associació Obre’t Ebre pel projecte ‘Teatre de les Migracions’, una representació sobre la migració de les aus i dels humans per conscienciar sobre els problemes mediambientals i socials.

L’objectiu es premiar treballs elaborats per joves i dirigits als joves. S’adreça a joves d’entre 15 i 30 anys de centres educatius, entitats juvenils que formin un grup d’un mínim de 3 persones. Es demana als participants que tant l’elaboració del projecte com la posada en pràctica siguin fruit del treball en equip, en el qual també s’hi inclouen els professores, pares, monitors i d’altres adults.

El termini de presentació de la fitxa inicial del projecte finalitza el dia 15 de desembre de 2011.

 

Més informació i bases del Premi

 

GREC (Grup de Recerca i Estudi dels Conflictes) és una entitat sense ànim de lucre amb 10 anys de trajectòria i presència a tot Catalunya. Treballa amb administracions i entitats per millorar la convivència a través de mediacions i assessorament, projectes i activitats. A més a més, compten amb el portal web Mediatk , dedicat a recursos educatius per a joves i docents.