Notícies i recursos

El futur de l’AcPpJ a debat, a la quarta trobada de professionals de les polítiques de joventut

El proper dimecres 10 de juliol a les 20.30h a l’Espai Jove Boca Nord, es proposa una trobada especial després del debat generat sobre el futur de l’entitat a la última Assemblea General Ordinària.

 

 

 

Aquest cop tornem a l’Espai Jove Boca Nord de Barcelona, un dels llocs on vam encetar aquestes trobades, per parlar sobre els objectius, accions, i mesures que ha d’emprendre l’AcPpJ en el seu futur a curt, mig i llarg termini.

 

Després de la última Assemblea, on podeu comprovar a través de l’acta que l’entitat viu moments delicats a diversos nivells, es va creure convenient aprofitar aquest espai per debatre sobre la mateixa, com repensar-la no només per motius estrictament econòmics i dolents, si no també perquè les polítiques de joventut i els seus/les seves professionals canvien. L’estratègia segur que ha de canviar.

 

Aquesta trobada continua sent oberta a totes i tots els professionals (no sòcies/no socis inclosos), i en un ambient distès, de caràcter informal, pretenem igual que en les altres tres anteriors, aportar discurs, reflexions i millores, alhora que detectar necessitats, i aquesta vegada, de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut.

 

Com va anar la última Assemblea General Ordinària de l’AcPpJ

Informació sobre la Tercera Trobada de Professionals de les polítiques de joventut

 

Espai Jove Boca Nord

 

Per plantejar les trobades de professionals al vostre municipi o ciutat només cal posar-se en contacte amb l’AcPpJ a través d’un correu electrònic o una trucada. I tampoc no cal que les/els professionals que proposin o participin de les trobades siguin socis.

 

Contacte AcPpJ: / 934 240 881 (consulteu els horaris)

Etiqueta a seguir a twitter: #joventutpro