Notícies i recursos

El consell de Joventut de Balears ha decidit suspendre el segon congrés previst el mes de març

El consell de Joventut de Balears ha decidit suspendre el segon congrés previst el mes de març per manca de suport i finançament per part del Govern. Aquesta subvenció respon al fet que, mig any després que el CJIB presentés la proposta d’organitzar aquest congrés, el Govern encara no ha donat resposta sobre quina col·laboració econòmica hi destinarà.

Aquesta activitat pretenia reflexionar i analitzar la situació de les polítiques de joventut de les Illes amb la participació dels joves de totes les Illes. Però la manca de resposta per part del Govern ha fet inviable que es pugui avançar.

A banda, el Consell de Joventut denuncia que  finalment no es creava l’Observatori de Joventut (plantejat pel mateix Govern a la presentació del Procés Jove a L’estiu de 2004) i ho justifica dient que aquestes funcions de l’observatori podien ser assumides directament per diferents òrgans existents, com el propi Consell de Joventut, i una d’aquestes funcions era precisament l’organització de jornades o seminari de joventut, com el que no es portarà a terme.

Notícia del 8-02-07 a Diari de Balears