Notícies i recursos

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya enceta la seva temporada formativa

Gràcies al conveni amb l’AcPpJ, les sòcies i socis podran gaudir de descomptes a diversos cursos programats per aquest primer trimestre de la temporada 2011/2012.

Des de l’any 2002 l’Àrea de Formació del Col·legi s’ha caracteritzat per presentar una oferta formativa àmplia i especialitzada, amb la finalitat de cobrir les necessitats formatives amb les que es troben politòlegs i sociòlegs en el mercat laboral, així com facilitar recursos de formació d’interès per a altres disciplines professionals, com els que treballen en polítiques de joventut. Cada any i per cada trimestre, s’imparteixen cursos relacionats amb àrees d’especialització com la investigació social, el desenvolupament local, la gestió de projectes, la immigració i la ciutadania, la participació ciutadana o la gestió pública, entre d’altres àmbits.

Estan a punt d’iniciar-se els Cursos de Gestió de Projectes Europeus , Disseny de projectes d’àmbit social i Metodologia per a l’elaboració de plans d’igualtat , però n’hi més que es celebren entre setembre i desembre i que podeu consultar a la seva plana web.

Si sou socis de l’AcPpJ podreu gaudir d’un descompte especial amb alguns d’aquests cursos. Entreu a Avantatges i consulteu la oferta.

Més informació sobre els nous cursos del Col·legi per al primer trimestre 2011/2012

 

Per obtindre el descompte, les sòcies i socis hauran de presentar el seu certificat AcPpJ. Sol·licita’l a

 Avantatges AcPpJ