Notícies i recursos

Edició especial a Barcelona sobre el Curs: Les Polítiques de Joventut Avui

En conveni amb l’Ajuntament i amb la col·laboració del Consell de la Joventut, aquest cop l’edició inclourà dos cursos centrats en l’actualitat i en els processos de les Polítiques de Joventut a la ciutat de Barcelona
          

 

 

 

Del 19 de novembre al 23 de desembre a l’Espai Jove La Fontana de Barcelona es celebrarà el segon curs: "Les polítiques de Joventut Avui a Barcelona". La seva finalitat, en línies generals, serà la d’aprofundir en el marc teòric actual de les politiques de joventut a la ciutat de Barcelona (necessitats, àmbits, mancances) i en la relació entre aquestes, les entitats juvenils i l’Ajuntament, aportant els mecanismes i eines útils a través d’experts i d’alguns dels seus actors principals.

 

El primer, titulat “Proximitat amb el Districte: relació i recursos” i d’una durada de 6 hores, es dirigeix sobretot a joves que són membres, voluntaris o dirigents d’associacions de base que no coneixen l’administració del seu districte i els procediments per dur a terme les seves activitats a l’espai públic. (ajornat fins al gener – dates per confirmar)

Preu d’inscripció al Curs: 10€

El segon, titulat “Les Polítiques de Joventut Avui a Barcelona” i d’una durada de 12 hores es dirigeix a professionals que treballen en els serveis o espais de joventut de l’Ajuntament de Barcelona i membres o dirigents d’associacions amb experiència en relació amb l’administració i que volen millorar la seva estratègia de relacions a partir de les polítiques de joventut.

Preu d’inscripció al Curs: 20€

 

El Curs 2 és gratuït amb prèvia confirmació a abans del 25 de novembre (14h) per a: professionals que treballen en els serveis o espais de joventut de l’Ajuntament de Barcelona i per a membres, voluntaris o dirigents d’entitats membres del Consell de la Joventut de Barcelona.

A la resta de persones interessades en realitzar els Cursos, en breu us informarem de com fer efectiu el pagament. Si necessiteu realitzar qualsevol altra consulta, podeu trucar a la seu de l’AcPpJ dins els horaris d’atenció al públic.

 

Per tenir més informació dels Cursos cliqueu aquest enllaç