Notícies i recursos

E-Joventut: neix l’Espai Virtual de Recursos per a les Polítiques de Joventut

El proper dimecres 10 de novembre es presentarà a la Secretaria de Joventut aquest nou portal web per a les Polítiques de Joventut

 

 

El portal recollirà tots els recursos de la Secretaria de Joventut i d’altres institucions, organismes o entitats com l’AcPpJ i els posa a l’abast dels professionals. Entre aquests recursos destaquen la documentació i les recerques sobre els i les joves, informació sobre oferta formativa, línies d’ajuts i subvencions i xarxes de treball, a més d’un recull de bones pràctiques professionals.

A més, també inclourà eines per fomentar el treball col·laboratiu, com la plataforma e-Catalunya, i incorpora un cercador per fer consultes segons l’àmbit d’actuació (cultura, salut, inclusió, participació, etc.), el tipus de recurs i el territori. El portal E-Joventut disposarà d’un apartat de notícies i arribarà a tots els professionals a través del butlletí electrònic quinzenal.

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, presentarà aquest dimecres l’E- Joventut a les 10 h a la seu de la Secretaria. Durant la presentació, l’expert en comunicació, xarxes i gestió del coneixement, Jordi Graells, oferirà la conferència “La gestió del coneixement a l’Administració Pública”.

 

Si voleu assistir-hi heu de confirmar la vostra assistència a:

Més informació