Notícies i recursos

Des de Palma, Bones Pràctiques Europees en innovació i emancipació en Polítiques de Joventut

Des del Centre Coordinador de la Xarxa Infojove de les Illes Balears s’organitza un Fòrum Internacional en Innovació i Emancipació en Polítiques de Joventut, que se celebrarà a Palma els propers 26 i 27 de novembre

A l’AcPpJ celebrem aquesta iniciativa que arriba des de les Illes. El fòrum s’emmarca en el context de la innovació i emancipació, on hi podem trobar per exemple temes com les necessitats informatives en línia dels joves,  els relacionats amb l’accés a una feina i a un habitatge dignes,  etc.

 

La dinàmica del fòrum consistirà en la presentació de bones pràctiques en innovació i emancipació dels joves i també comptarem amb un Mercat d’experiències, on els seleccionats podran presentar-les en format cartell tipus roll up (lona enrotllable). Aquest format és un mitjà més dinàmic i visual que facilita l’exposició de les mateixes, permet la interacció entre els autors i el públic interessat en les seves temàtiques, l’accés ràpid als continguts i la comparació entre els diversos ponents. La seva exposició prèvia i posterior a les presentacions específiques de cada autor ens ofereix, a més, la possibilitat d’efectuar noves lectures i revisions dels seus continguts, cosa que augmenta les opcions de nous contactes i interaccions entre els autors i els assistents al Fòrum.

 

El Fòrum, què és celebrarà a la sala d’actes del Parlament de les Illes Balears a partir de les 16h el divendres 26 i conclourà el dissabte 27 a les 14h, serà un vertader lloc de trobada i intercanvi d’experiències de professionals de les polítiques de joventut a nivell europeu. Per ara, han confirmat l’assistència diferents ponents amb projectes d’arreu d’Europa: Regne Unit, França, Bèlgica, Finlàndia i representants de l’Associació Europea d’Informació Juvenil (Eryica), de l’Estat Espanyol: INJUVE, Ajuntament de Gijón, Secretaria general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Murcia i de les Illes Balears, com a amfitrions.

 

La data d’inscripcions finalitza el dimarts 23 de novembre, i si voleu presentar una bona pràctica, teniu temps fins el proper dimecres 17.

 

Díptic informatiu

Inscripcions i més informació