Notícies i recursos

Curs “Proximitat amb el Districte: relació i recursos”

Els dies 24, 27 i 31 de gener de 2011 es celebrarà aquest Curs relacionat amb l’edició dels Cursos “Les Polítiques de Joventut a Barcelona”

En conveni amb l’Ajuntament i amb la col·laboració del Consell de la Joventut, l’AcPpJ està organitzant aquesta edició especial que inclou dos cursos centrats en l’actualitat i en els processos de les Polítiques de Joventut a la ciutat de Barcelona.

 

Actualment i fins el 23 de desembre a l’Espai Jove La Fontana de Barcelona es realitza el Curs "Les polítiques de Joventut Avui a Barcelona".  I el 24, 27 i 31 de gener del 2011 es celebrarà el Curs “Proximitat amb el Districte: relació i recursos”.

 

Aquest darrer curs es dirigeix sobretot a joves que són membres, voluntàries, voluntaris o dirigents d’associacions de base que no coneixen l’administració del seu districte i els procediments per dur a terme les seves activitats a l’espai públic. L’objectiu del curs és doncs, mostrar i formar als alumnes amb les eines necessàries per a poder organitzar diferents activitats a l’espai públic, informar dels agents en polítiques de joventut del seu districte i millorar la interrelació amb l’administració competent.

 

Aquest curs es constitueix de tres sessions de dues hores cada una i és gratuït amb prèvia confirmació a "> abans del 20 de gener per a: sòcies i socis de l’AcPpJ, professionals que treballen en els serveis o espais de joventut de l’Ajuntament de Barcelona i per a membres, voluntaris o dirigents d’entitats membres del Consell de la Joventut de Barcelona. Si algú que no forma part d’aquests col·lectius anteriors està interessat en participar-hi, pot fer-ho: llegiu atentament com.

 

Les tres sessions d’aquest curs es celebraran al mateix lloc (Espai Jove la Fontana de Barcelona) i dins dels mateixos horaris (de 19 a 21h).