Notícies i recursos

Constitució dels Grups de Treball de l'AcPpJ

Benvolguts/des,

En la passada reunió de la Junta Directiva de l’AcPpJ es va acordar crear nous GRUPS DE TREBALL per a que emprenguin el lideratge dels projectes que enguany encetem. La participació en aquests grups està totalment oberta a tots els socis i sòcies de l’entitat i a altres persones interessades. Les tasques a desenvolupar són tant diverses com interessos i possibilitats d’implicació pugueu tenir. 

  • Trobada Estatal de Professionals en Joventut: Aquest grup serà l’encarregat d’organitzar la primera trobada estatal d’associacions de professionals en joventut que es farà a finals de maig, recollint així el impuls de la Declaració de Palma.
  • Informació Juvenil: L’AcPpJ ha estat convidada per l’Agència Catalana de la Joventut a participar en la Comissió d’Assessorament i Consulta dels Serveis d’Informació Juvenil de Catalunya.
  • Publicacions AcPpJ: Un dels nous propòsits de l’entitat és l’elaboració i edició de textos propis o d’altres persones sobre l’àmbit de la joventut.
  • Formació: L’AcPpJ ha estat convidada a formar part de la Comissió Assessora del Màster Interuniversitari de Joventut que s’encetarà enguany. A més a més, l’AcPpJ es proposa impulsar un procés de reflexió sobre quin és el model de formació i el contingut necessari pels professionals de les polítiques de joventut

Us convidem a participar-hi tot aportant les vostres idees, reflexions i fins i tot esforços. Si hi esteu interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres a o 934240881.