Notícies i recursos

Connecta’t a la Trobada 2012 de la Xarxa Catalana de Serveis d’Informació Juvenil

Dimecres 9 de maig a Tarragona es celebrarà l’anual trobada que convoca la Xarxa per a les informadores i informadors juvenils d’arreu de Catalunya.

 

Enguany, la Informaciójuvenil_Trobada2012.cat duu el lema: CONNECTA’T: Serveis d’informació en xarxa per a la formació i l’ocupació juvenil.

En aquesta jornada, la Xarxa Catalana de Serveis d’Informació Juvenil (XCSIJ) convida a les informadores i informadors juvenils a reflexionar i compartir experiències sobre la formació i l’ocupació juvenil, potenciant el treball en xarxa amb els diferents agents al territori i els propis joves, i optimitzar els recursos disponibles.

Les dades i el dia a dia indiquen que el col·lectiu jove és el que pateix més la situació de crisi.  Des dels Serveis d’Informació Juvenil (SIJ) de la Xarxa Catalana s’aposta per apropar les polítiques de joventut al territori, a través de la informació juvenil, i especialment en matèria d’educació i treball.

Les inscripcions a la Trobada estan obertes fins el divendres 27 d’abril i properament estarà disponible el programa definitiu on tindran cabuda conferències, presentacions d’experiències de l’Aragó i altres regions i també grups de treball amb projectes a territori català.

 

Més informació i programa