Notícies i recursos

Comunicat i pla de treball de la nova junta de l’AcPpJ

Benvolgut/da soci/a,
Després de tres setmanes de traspàs, reunions, lectures, relectures i, en general, d’adaptació, teníem moltes ganes de presentar-nos.
Som l’Erica, el Carles, la Marta, el Santi, l’Helena, el Carles i la Maika, treballadors i treballadores que, amb perfils dispars, ens hem agrupat decidits a agafar el relleu de l’antiga Junta. Un repte que agafem amb moltes ganes i molta força. I tenim el llistó ben alt!
Durant els dotze anys que l’AcPpJ ha estat en marxa s’ha fet molta feina, pensant sempre en els professionals que estem dia a dia treballant amb i per als joves. No ho negaré, s’ha passat per moments bons i moments no tant bons, però els qui sempre hem cregut en la nostra professió hem estat allà.
I això ens ha dut avui aquí, a un moment molt bo de l’associació, en què projectes com les Bones Pràctiques i el Be Youth Worker Today, entre d’altres, han fet venir més i més ganes de treballar plegats per al nostre coneixement i reconeixement.
Però l’Associació no és només la Junta. Volem conèixer-vos, arribar on potser no hem arribat, obrir-nos a nous projectes, revisar els que ja fem… generar coses plegats. Us hi apunteu?
Les maneres de participar són moltes i diverses. Per això, a continuació, us presentem el nostre Pla de Treball, organitzat en àrees a les que us pot interessar col·laborar, i que tenim ganes de fer créixer amb les idees i aportacions d’uns i els altres.
Fins ben aviat!
Maika Farriols Conangla, Presidenta de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut. Abril 2016Part 1.1 infografia nova junta AcPpJ
Part 2 infografia nova junta AcPpJPart 3 infografia nova junta AcPpJPart 4 infografia nova junta AcPpJPart 5 infografia nova junta AcPpJ