Notícies i recursos

Ciutadania Jove 2.0: XXVIII Jornades de Polítiques Locals de Joventut

L’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona organitza aquestes jornades que tindran lloc el proper dijous 17 de juny al BCIN, el Centre de Convencions de Badalona

Si la setmana anterior us informàvem dels XIV Encuentros Estatales de Servicios de Información Juvenil a Mollina (Malaga) per reflexionar dels nous reptes de la Informació Juvenil en relació a l’eclosió de les xarxes socials, aquest cop i a raó de les Jornades de Polítiques Locals de Joventut, l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona proposa abordar el mateix fenomen encara que en diferents contexts, perspectives, i resumit en un dia com es de costum.

La nova ciutadania digital i la seva generació, experiències de les TIC com a eina de treball i de dinamització dins les comarques de Barcelona tan interessants i consolidades com les de l’Associació de Joves TEB entre altres, són els al·licients per assistir i participar a les Jornades de Polítiques Locals de Joventut d’enguany.

Us ho recordem: Dijous 17 de juny de 2010 de 9.00 a 17.30 h al BCIN – Centre de Convencions de Badalona (Polígon Les Guixeres. C/ Marcus Porcius, 1). La inscripció és gratuïta i les places limitades.

Inscripcions i més informació