Notícies i recursos

Celebrem els #15anysAcPpJ!

Celebrem l’aniversari de l’AcPpJ! 15 anys d’un espai de treball, incidència i xarxa entre professionals de joventut! T’ho perdràs? Ja queda ben poc, serà el divendres 22 de novembre a l’Espai Jove Casa Sagnier! #15anysAcPpJ
? 18:30 Assemblea General Extraordinària
Volem incorporar noves persones sòcies a la junta directiva i d’aquesta forma ampliar la nostra activitat i abast territorial (bàsicament fora de la ciutat de Barcelona) i també ens volem plantejar fer un canvi de nom, imatge gràfica i web de l’associació per poder arribar a més professionals encara, entre altres coses. Si estàs pensant col·laborar una mica més activament fes-nos-ho saber o vine!
? 20:00 The Young Impronòmades
Nòmades, la companyia de teatre crític de gràcia, ens oferirà un espectacle participatiu i molt divertit en què podrem riure’ns de la nostra feina del dia a dia amb la gent jove.
? 21:00 Sopar i Festeta
Finalitzarem l’acte amb un sopar popular, un espai per retrobar-nos amb vells i nous amics i companys de professió.
Tota la jornada serà un acte obert, a excepció de l’AGE, que és només per a persones sòcies, però que estarem molt encantades de convidar-te a formar-hi part si vols involucrar-te en l’AcPpJ! T’hi esperem! Et demanem que per fer una bona previsió del sopar ens confirmis l’assistència a o per telèfon o whatsapp al 622892905.