Notícies i recursos

Avançant amb el projecte internacional

El passat dissabte 15 de març fèiem la primera reunió general per tractar el projecte internacional entorn el treball en l’àmbit de la joventut que l’AcPpJ està liderant. De moment, comptem amb més de 20 professionals interessats…però necessitem més mans!

 

Al passat 11 de gener ens reuníem a Lleida, i també hem informat de les intencions del projecte al Vallès Oriental i al Maresme, amb l’objectiu d’engrescar i sumar amb més professionals, el que vol ser un esdeveniment de referència en el treball amb i per als joves, i les/els professionals que treballen entorn l’àmbit de la joventut a nivell europeu.

 

Dissabte passat, 15 de març, ens trobàvem al Centre d’Informació i Assessorament per a Joves de Barcelona (CIAJ), per celebrar la primera reunió general i posar en comú, la idea general d’aquest esdeveniment previst per al primer trimestre del 2015: una mostra de la diversitat d’experiències, perspectives i maneres de treballar amb joves, visibilitzar-les, i buscar elements comuns i aprendre del què fan els altres. I a partir d’aquest primer encontre, aconseguir crear una xarxa de professionals a nivell europeu. També, es van crear tres grups de treball o comissions: Metodologia-continguts de l’esdeveniment, Comunicació i relacions internes i Logística i relacions externes.

 

 

Des de la última Assemblea de l’entitat que s’hi està treballant, i de moment, ja comptem amb la col•laboració o suport de més de 20 professionals de les comarques de Barcelona i Lleida. En breu, tenim previst d’informar del projecte a Girona i Tarragona, perquè se’ns sumin molts més. Paral·lelament, l’AcPpJ també treballarà per sumar-hi les entitats del país que, d’alguna manera, tenen relació amb el treball amb i per als joves.

 

Però no cal que espereu. Si voleu informar-vos del projecte o participar-hi d’alguna manera, contacteu amb l’AcPpJ a través d’un correu electrònic a o per telèfon (934 240 881), dins dels nostres horaris d’atenció.  

Som-hi!