Notícies i recursos

Antoni Reig ja s’ocupa de la Direcció General de Joventut

El passat 4 de gener, Antoni Reig i Casassas va ser nomenat Director General de Joventut i aquesta setmana ja s’ha situat davant del seu nou càrrec

Antoni Reig i Casassas (Taradell, 1971), el nou Director General de Joventut a proposta del conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ja ens ha fet arribar la seva carta de presentació .

La nova Direcció General de Joventut, abans Secretaria de Joventut, ja té nou organigrama i Antoni Reig, ha començat a treballar aquesta mateixa setmana.

 

L’atur juvenil, el fracàs escolar i l’emancipació juvenil són les prioritats pel nou director general de Joventut. Així ho va transmetre en una entrevista al programa l’Andana de Ràdio Taradell. Antoni Reig es compromet durant el seu mandat a millorar les xifres negatives que ara carreguen aquests tres fronts.

Diplomat en Informàtica de Gestió (EUV-UPC); participant del Programa Vicens Vives de lideratges i compromís cívic d’ESADE; Postgrau de Programació Orientada a Objectes (EUV-UPC); Postgrau de Periodisme digital (UOC) i Programa de desenvolupament directiu: Lideratge, treball en equip i cultura organitzativa. Cap Gemini – Ernst & Young. Fins ara ha estat treballant al Departament de Tecnologia de la Informació de Proquimia, SA.

A banda d’aquest informàtic de professió i passió que va guanyar un dels últims premis Blocs Catalunya amb el seu www.taradell.com, Antoni Reig ha estat vinculat històricament a moviments associatius juvenils. Procedent del moviment escolta, entre 2003 i 2005 va ser Comissari Internacional dels Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Entre 2006 i 2007 va ser President del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, i des de 2006 també ocupa diferents càrrecs a Òmnium Cultural

Reig però, també va anunciar a la mateixa entrevista, que deixarà la junta nacional d’Òmnium Cultural i que molt probablement tancarà el Bloc de Taradell per no poder-hi dedicar prou temps amb les tasques de govern que tindrà a partir d’ara.

A l’AcPpJ li donem la benvinguda i li desitgem sort en la seva nova etapa.

Decret 73/2011, de 4 de gener, del Benestar Social i Família, pel qual es nomena el senyor Antoni Reig i Casassas director general de Joventut

 

Algunes notícies relacionades amb el nomenament d’Antoni Reig:

Antoni Reig, expresident del CNJC, nou Director General de Joventut   / CNJC.cat

El taradellenc Toni Reig, responsable de Joventut del govern d’Artur Mas / Osona.com

Toni Reig, de Taradell, nou director general de Joventut de la Generalitat / El9Nou.cat

Estic content: en Toni al "govern dels millors" / Opinió de Josep Comajoan