Notícies i recursos

Ajudes, subvencions i premis des de l’INJUVE

L’Institut de la Joventut (INJUVE), l’organisme públic adscrit al Ministerio de de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad del Govern Espanyol, i responsable de promoure actuacions en benefici dels i les joves, ha presentat en el darrer mes, la seva proposta d’ajudes a entitats locals, subvencions a associacions juvenils i els Premios Nacionales de Juventud 2012.

 

 

1/ Ajudes a entitats locals per a projectes de joventut

 

INJUVE i la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) han obert una nova convocatòria per incentivar les actuacions que tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida de la joventut, en aspectes relacionats amb la igualtat d’oportunitats i l’emancipació juvenil, a través del desenvolupament de programes de caràcter local dirigits a afavorir l’accés a l’ocupació i a l’habitatge.

Per al finançament d’aquestes actuacions es destinaran 270.000 euros, en el marc del conveni subscrit el passat dimecres 4 de juliol entre l’INJUVE i la FEMP. El termini de presentació de sol·licituds i documentació acaba el 20 de juliol de 2012.

 

Més informació, bases i documentació

 

2/ Subvencions de l’INJUVE per a entitats juvenils

 

Des del 13 de juny que aquesta convocatòria és oberta i té com a objectiu subvencionar programes dirigits a joves d’entre 14 i 30 anys, destinats a donar suport el moviment associatiu juvenil i la seva participació social, així com al foment de programes que facilitin l’autonomia i promoguin la igualtat d’oportunitats dels i les joves. Contribueixen en el manteniment, funcionament i equipament així com en les activitats habituals de les entitats i organitzacions. El termini de presentació de sol·licituds i documentació acaba el 13 de juliol de 2012.

 

Més informació, bases i documentació

 

3/ Premios Nacionales de la Juventud 2012

 

Ja s’han convocat els Premis que atorga anualment l’INJUVE amb la finalitat d’estimular i reconèixer la trajectòria, l’esforç i el compromís d’aquells joves, menors de 30 anys, que hagin desenvolupat una tasca rellevant en diferents àmbits de la societat. Les candidatures les presenten entitats amb acreditada solvència i vinculació amb l’objecte dels Premis. Es destinen 12.000€ als premis d’enguany, en els quals es concediran 3.000€ en cadascuna de les següents categories: iniciatives emprenedores en matèria d’ocupació, comunicació intercultural, voluntariat i igualtat. Hi ha temps per presentar-s’hi fins el proper 17 de juliol del 2012.

 

Més informació, bases i documentació

 

Si voleu tenir més informació sobre altres temes, accions o activitats del Institut, consulteu la nova web del INJUVE.