Notícies i recursos

Acaben els Cursos Les Polítiques de Joventut Avui a Barcelona

A partir del 31 de març hi tornarem amb dues edicions especials a Lleida i Tarragona

 

 

 

 

 

Ahir dijous 3 de febrer Lluís Coromines, Director de Joventut i Alba Vidal, Coordinadora dels Directors de Territori de l’Ajuntament de Barcelona van rubricar la última sessió del Curs “Proximitat amb el Districte, Relació i Recursos”, pertanyent als Cursos “Les Polítiques de Joventut Avui a Barcelona” realitzats a l’Espai Jove La Fontana entre el 29 de novembre i ahir dijous 3 de febrer.

 

 

Alba Vidal i Lluís Coromines en un moment de la sessió “L’administració: el marc de relacions amb l’estructura del districte”

 

Dos cursos que tenien l’objectiu de repassar l’actualitat de les polítiques de joventut a la capital catalana amb tota la complexitat administrativa i associativa que la ciutat comporta. Hi han estat convidats especialment els professionals que treballen en els serveis o espais de joventut i els membres, dirigents i tècnics d’entitats de la ciutat de Barcelona, encara que hi han participat altres persones, professionals i no, que han mostrat el seu interès en la temàtica.

Han estat uns dies profitosos i que ens han ajudat una mica més a comprendre de la complexitat que abans apuntàvem. Des de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) esperem que les i els 49 inscrits en aquests cursos hagin comprès de la importància de les Polítiques de Joventut i après, com treballar-les i a qui acudir en cas de propostes, necessitats o dubtes.

A totes i tots ells els hi agraïm el seu interès. També volem donar les gràcies a la col·laboració del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i al suport del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ). A totes i tots els docents: Pep Montes, Roger Soler, Mario Granados, Miquel Àngel Aragon, Lluís Coromines, Júlia Torrado i Alba Vidal. Gràcies.

I per últim, a la Regidoria de Dones i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, que sense el seu suport econòmic, no hagués estat possible celebrar aquests cursos.

La properes parades d’aquests cursos seran a Lleida i Tarragona. En breu tindreu més informació.