Notícies i recursos

6è Premi Culturama a la Innovació Social en Joventut

 Ja està obert el termini de recepció de projectes per a la 6a edició del Premi Culturama Innovació Social en Joventut, una convocatòria que sorgeix per a donar suport a projectes amb caràcter innovador en l’àmbit juvenil que basen el seu desenvolupament en la cultura contemporània per a provocar canvis en la realitat social. Aquesta edició celebra els 25 anys de l’empresa organitzadora, Culturama.
Fins al 12 d’agost a les 14h podran presentar-s’hi qualsevol associació o col·lectiu sense ànim de lucre, però també persones que desenvolupin activitats per a joves dins l’Estat Espanyol.
A la convocatòria se cerquen especialment aquells projectes que vinculen les estratègies artístiques amb l’àmbit juvenil per a impulsar noves perspectives de construcció de coneixement i enfortiment de la ciutadania activa i implicada.
L’experiència guanyadora obtindrà un premi de 1000€, la publicació de l’experiència en el llibre sobre pràctiques innovadores en matèria de joventut corresponent a la present convocatòria (en paper i format digital) i un guardó. Els altres premis seran en forma d’accèssits als quals se’ls editarà també la seva experiència. col·laboradores en l’edició del premi. I en una edició impresa, que serà distribuïda a totes Regidories de Joventut dels ajuntaments de la província de València, a tots els Centres d’informació Juvenil de les províncies d’Alacant i Castelló i a una selecció de 20 facultats d’art del Territori Espanyol.
En aquesta sisena edició el premi compta amb la col·laboració de l’IVAJ-Generalitat Jove, la Diputació de València, la Universitat de València, l’Ajuntament de València, el Consorci Xarxa Joves.net, el Consell Valencià de Joventut, l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana i la Universitat Politècnica de València. El jurat estarà format per un/a representant d’aquests col·laboradors més un membre de Culturama S.L.
Des de l’ACPJ us animem a participar-hi!
Més informació i bases
Culturama SL Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana
Culturama SL és una empresa amb una trajectòria de 25 anys en el sector sociocultural. Amb motiu del 15 aniversari de la fundació de l’empresa, i coincidint amb l’inici de l’Any Internacional de la Joventut (2010), varen organitzar la primera edició del premi sobre pràctiques innovadores en matèria de joventut, que va donar com a fruit, el primer “Llibre blanc de pràctiques innovadores en matèria de joventut”.