Notícies i recursos

30-O Reestrenem temporada de les trobades de professionals de joventut!

La 5ena trobada informal de professionals de joventut serà el dijous 30 d’octubre, a les 20:30h, al Bar del C.A.T. (Centre Artesà Tradicionarius, Barcelona).

 
 
 
 
En un ambient distès, de caràcter informal i obertes a totes i tots els professionals que treballen amb i per als joves, aquestes trobades pretenen aportar discurs, reflexions i millores, alhora que detectar possibles necessitats de la professió.

 

Tant si ets soci/a com no, t’animem a que vinguis, totes les veus de la professió ens interessen. L’AcPpJ farà un treball paral·lel de recollida de propostes, neguits, necessitats, suggeriments… que es sorgeixin en la trobada, i que servirà per fer-ne un reportatge públic i transmetre-ho a les administracions del país que treballen en polítiques de joventut, des de la Direcció General de Joventut fins a l’Ajuntament del municipi/ciutat en qüestió on s’hagi fet la trobada. Sense renunciar a la denúncia, l’objectiu és aportar millores des de la visió professional, de la base, a l’estat actual de les polítiques de joventut i promoure mesures i alternatives de qualitat.

 

Per aquesta trobada no ens hem fixat cap tema, preferim que vinguis i ens expliquis quines són les qüestions que et ronden pel cap.

 

Us recordem: dijous 30 d’octubre, a les 20:30h, al Bar del C.A.T. (Centre Artesà Tradicionarius, Travessia de Sant Antoni 6-8, Barcelona. S’entra per plaça Anna Frank). Apunteu-vos i aviseu-nos per correu electrònic a , gràcies!

 

Pels piuladors, us agrairíem que qualsevol comentari, proposta…el que sigui…ho enllaceu amb l’etiqueta/hashtag: #joventutpro

 

Per plantejar les trobades al teu municipi o ciutat, repetim, no cal que sigueu socis/es, només cal que us poseu en contacte amb l’AcPpJ a través d’un correu electrònic o una trucada:

 

934 240 881: Dilluns o dimecres de 16 a 20h // Dimarts, dijous o divendres de 10 a 14h.

 

Comptem amb vosaltres!!!