Notícies i recursos

21F: Primera trobada de les i els professionals de les polítiques de joventut

El proper dijous 21 de febrer, Reus, Barcelona i Lleida, acolliran les primeres trobades de les i els professionals de les polítiques de joventut. Reflexions i discussió sobre el present i futur de la nostra professió.
 
 
 
 
                                                                                                                                   #joventutpro

Diversos socis i sòcies de l’AcPpJ han preparat pel proper dijous 21 de febrer, trobades de caràcter informal, en un entorn distès i obertes a totes i tots els professionals que treballem amb i per als joves, per tal de compartir, reflexionar i discutir el present i el futur de les polítiques de joventut i de tot el que engloba el nostre dia a dia.

 

Tan si ets soci/a com no, t’animem a que vinguis, totes les veus de la professió ens interessen. L’AcPpJ farà un treball paral·lel de recollida de propostes, neguits, necessitats, suggerències… que es manifestin en les trobades, i que servirà per fer-ne un reportatge públic i comunicar-ho a la Direcció General de Joventut i altres administracions/institucions/entitats que treballin en polítiques de joventut.

 

De moment, en aquesta primera trobada, els llocs, ciutats i temes a tractar confirmats són:

 

Reus, 18:30h: Racó de la Palma (Passeig Mata, 18)

 

"Teixim la xarxa: Necessitats i propostes de treball dels professionals de la joventut a Tarragona"

A més a més, a Reus també es treballarà per la propera trobada oberta de la junta el 6 d’abril al camp de Tarragona.

 

Barcelona, 20:00h: Bar de l’Espai Jove Boca Nord (C/ dels Agudells, 37-45)

 

“La joventut i els professionals avui: com es relacionen amb nosaltres?”

A Barcelona es pretén actualitzar, posar sobre la taula i reflexionar sobre la relació d’avui, entre joves, professionals i serveis i equipaments per a joves de la ciutat.

 

 Lleida, 20:00h: Pub Antares (C/ Ballester, 15)

 

“Sóc professional de joventut? Qui ho és? Per qui treballo realment, pels joves o pels caps? Podré considerar mai estable el meu lloc de treball? Se m’han acabat les idees i els projectes? Puc ser emprenedor/a a la meva feina?…”

A Lleida es proposa compartir els dubtes, les propostes, i les experiències… amb un clar objectiu de crear una xarxa estable de professionals de joventut a terres lleidatanes.

 

Els socis i sòcies impulsors pretenen que les properes trobades s’estenguin arreu de Catalunya. Per aquest motiu us animem a que feu saber a l’AcPpJ ( ; tel. 934 240 881) el vostre interès en la proposta i ens posarem en contacte amb vosaltres per tal d’organitzar-ho i posar a la llista el vostre municipi.

 

Pels piuladors, us agrairíem que qualsevol comentari, proposta…el que sigui…ho enllaçeu amb l’etiqueta/hashtag: #joventutpro

 

Comptem amb vosaltres!!!