Notícies i recursos

2 ofertes laborals exclusives per a sòcies i socis de l'AcPpJ

 

 

Aquestes dues ofertes laborals són exclusives i estan obertes per a totes les sòcies i tots els socis de l’AcPpJ que els hi interessi.

 

 

  • L’AcPpJ seleccionarà dues persones per cada oferta i el termini màxim per enviar els currículums i les cartes de presentació és el 7 de setembre. El 8 de setembre us farem saber el resultat.
  • L’AcPpJ vol deixar clar que la Secretaria de Joventut té l’última decissió sobre qui contracta. L’AcPpJ farà saber el nom dels 4 seleccionats/des i els seus respectius currículums a la Secretaria de Joventut  i aquesta es posarà en contacte amb elles i els hi realitzarà una entrevista personal.
  • Les dues ofertes de feina són temporals i cobriràn dues tutoritzacions dels dos Cursos Especialitzats que organitza la Secretaria de Joventut i que es celebraran entre el novembre del 2010 i el juny del 2011.

 

  • La carta de presentació i el currículum s’envia a . Si teniu algun dubte, a partir de l’1 de setembre estarem de nou a l’oficina. Podeu també enviar-nos un e-mail i ens posarem en contacte amb vosaltres a partir d’aquesta data.