Notícies i recursos

1a Àgora Jove i 33a Assemblea General Ordinària del CNJC

Amb un mes de marge, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya ens presenta una nova proposta participativa i la seva 33a Assemblea General

El CNJC ha ideat una nova proposta de participació que vol que serveixi com a model per articular i crear discurs entorn a diferents àmbits de la realitat juvenil actual. Neix la trobada d’entitats Àgora Jove .

L’objectiu es arribar a fer tres trobades Àgora Jove al llarg de cada curs i compartir a cadascuna d’elles, una visió entorn a un àmbit de la realitat juvenil i enfortir el discurs i el treball del CNJC entorn aquesta temàtica a mig termini. La primera edició tindrà lloc els dies 29 i 30 de gener a l’alberg de Coma-ruga i se celebrarà sota el lema Joves i treball: què podem fer per no viure pitjor que els nostres pares?.

Paral·lelament el Consell prepara la seva 33a Assemblea General que enguany tindrà lloc a Barcelona el proper 26 de febrer. Com cada any, aquest és l’espai de trobada de les entitats membres del CNJC on es fa balanç de la feina feta durant el darrer mandat, es defineixen els nous projectes i s’escull l’equip humà que els portarà endavant.

 

Més informació de la trobada Àgora Jove – inscripcions

Més informació de la 33a Assemblea General Ordinària del CNJC