Notícies i recursos

18-20 de maig: III Jornada Barcelonès Jove i IV Àgora Jove

El Consell Comarcal del Barcelonès i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya organitzen dos esdeveniments d’interès per a professionals de joventut i joves respectivament.

 
 
 
III Trobada Barcelonès Jove: Treballar a l’estranger

18/05/2012. De 10 a 14h. Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré de Santa Coloma de Gramenet.

A totes i tots els professionals de les polítiques de joventut de la comarca del Barcelonès i a la resta (ja que la jornada està oberta a tots mentre quedin places lliures) us recomanem la tercera edició d’aquesta Trobada que organitza el Consell Comarcal a través del Centre Europa Jove. La jornada té el propòsit d’oferir i compartir un seguit d’eines i recursos als professionals assistents, per tal de facilitar la seva tasca diària d’assessorament, informació i formació als joves en matèria de mobilitat europea i internacional.

Més informació, programa i inscripcions

 

"Els límits del carrer: Convivència i espai públic", 4a Àgora Jove

19-20/05/2012: Alberg de Manresa

En dos anys i mig el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya ja haurà organitzat quatre Àgores Joves. Des de l’AcPpJ recomanem als joves (membres d’entitats juvenils o no) a participar d’aquest model de participació i treball en xarxa. Interessant i dinàmic alhora de compartir reflexions i avançar en la creació de discurs sobre la realitat juvenil actual. Els objectius d’aquesta edició són la de detectar les necessitats de la joventut en general i de les entitats juvenils, pel que fa a l’ús de l’espai públic, establir com es pot millorar la convivència a l’espai públic i trobar arguments sobre com s’hauria de regular l’espai públic.

Més informació i inscripcions