Notícies i recursos

Primers quatre anys excel·lents i canvi de Junta a l'AcPpJ

El dissabte 7 de març es va celebrar a Cornellà de Llobregat una Assemblea històrica per l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut. 

El President, Pep Montes, va encetar la V Assemblea General Ordinària de l’AcPpJ fent un repàs exhaustiu de la gestió realitzada aquests primers quatre anys de funcionament de l’entitat. La valoració fou positiva destacant les activitats, interlocució amb agents externs, les accions públiques dutes a terme, així com la comunicació i serveis a les sòcies i socis.

 

A més, a l’Assemblea es va produir el relleu de la Junta Directiva. La candidatura encapçalada per Marta Bravo es la que assumeix el repte, a partir d’ara, de conduir l’associació fins al 2013.

 

Després de destacar la feina realitzada fins el moment, Marta Bravo, la nova Presidenta de l’AcPpJ, va explicar els eixos bàsics i les prioritats en els qual es basarà el mandat de la nova Junta. Els principals a destacar són els de millorar el grau de representativitat en el sector dels professionals a tot el territori català i el catàleg de serveis a totes i tots els associats seguint mantenint el reconeixement institucional i la promoció i defensa dels drets dels professionals de Joventut com fins ara.

 

Respecte a la nova junta en destaca el recanvi generacional, l’equilibri territorial, la màxima representativitat del sector i la paritat.

Acta de la V Assemblea General Ordinària de l’AcPpJ

Notícia ampliada amb imatges