Les bones pràctiques en l’àmbit de la joventut a la II Escola d’Estiu d’Animació Sociocultural “Paolo Freire”

Notícies

Les bones pràctiques en l’àmbit de la joventut a la II Escola d’Estiu d’Animació Sociocultural “Paolo Freire”

El proper dijous 3 de juliol presentarem a Tarragona el projecte i plataforma de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut, dins la segona edició de l’Escola d’Estiu d’Animació Sociocultural “Paolo Freire”.

Escola d’Estiu d’Animació Sociocultural “Paolo Freire”

Convocada per la Red Iberoamericana de Animación Sociocultural (RIA), l’escola està adreçada a professionals i voluntariat que treballen i s’interessen per la pràctica de l’animació sociocultural:un lloc de trobada i de construcció de coneixement de manera col·lectiva entre professionals i persones interessades en com transformar la societat des de la cultura i la participació a partir de valors com la cooperació, la solidaritat i el suport mutu.

Enguany, l’Escola d’Estiu d’Animació Sociocultural “Paolo Freire” es realitzarà entre els mesos de juliol i  setembre i de manera descentralitzada a les ciutats de Tarragona, València i MadridLes activitats programades s’han dividit en diversos cercles d’aprenentatge col·laboratiu que pretenen aportar una reflexió crítica i un posicionament de les animadores i animadors sobre diferents àrees temàtiques que afecten la seva funció en una societat en transformació.

El projecte de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut s’inclou en el cercle dedicat a les persones joves i la cultura, com a element de transformació social. Seran tres dies a l’Espai Jove Kesse de Tarragona, del 2 al 4 de juliol. Dins d’aquest marc, i el 3 de juliol a les 10h, mostrarem la plataforma web de bones pràctiques com una eina col•laborativa i útil, per a fer xarxa a favor dels professionals de joventut. El programa complert d’aquest cercle el trobareu en aquest enllaç. Tots els cercles d’aprenentatge col·laboratiu de la II Escola d’Estiu d’Animació Sociocultural “Paolo Freire” són els següents:

  1. Joves i Cultura per a la transformació social. Tarragona, 2, 3 i 4 de juliol.
  2. Metodologia i pràctiques de l’Animació SocioculturalValència, 4 i 5 de juliol.
  3. Educar a través del cine. València, del 7 al 11 de juliol.
  4. Primer preguntar-te: Reubicant eines creatives per a la intervenció amb persones. Madrid, 12 i 13 setembre.

Més informació, programes complerts dels cercles i inscripcions