Tercer llibre sobre pràctiques innovadores en matèria de joventut

Notícies

Tercer llibre sobre pràctiques innovadores en matèria de joventut

L’empresa de serveis socioculturals Culturama, de Mislata (València), ha editat per tercera vegada un llibre sobre pràctiques innovadores en matèria de joventut, en motiu de la tercera edició del Premi, que també promouen i porta el mateix nom.

Pràctiques innovadores en matèria de joventut, 3a edició

El llibre, que també pot consultar-se en la seva versió digital, és el resultat del recull de les iniciatives premiades en aquesta 3a edició del Premi i a més, conté una sèrie de bones pràctiques desenvolupades en altres països de la Unió Europea, amb les quals es mostren altres formes de fer i d’entendre l’aprenentatge o l’educació no formal en joves.

En aquesta edició s’ha volgut posar èmfasi als projectes impulsats per la iniciativa ciutadana que fomenten estils d’aprenentatge no formal des dels espais urbans. Espais dinàmics i versàtils que ofereix la ciutat i que faciliten oportunitats per a aprendre i per a emprendre, a on associacions o col·lectius de joves aporten noves perspectives per al seu ús, i exerceixen un paper dinamitzador i de mediació en el seu context social.

Com a part del seu Pla de Responsabilitat Social Empresarial i en motiu del seu quinzè aniversari, neix al 2010 el Premi Culturama a la Innovació Social en Matèria de Joventut, i que de forma bianual (2012 i 2014) segueix la fórmula amb el compromís i l’objectiu de promoure les polítiques de joventut i premiar aquelles pràctiques més transformadores. Amb els Premis i l’edició dels llibres posteriors, hi col·laboren la Generalitat Jove – IVAJ, Diputació Provincial de València, Universitat de València, Consorci Xarxa Joves.net, el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana-CJCV i l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana.

I atenció! Tenim una oferta molt especial per a sòcies i socis de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ). Tenim 10 llibres a la seu pels qui més ràpid ens mostrin el seu interès en aconseguir-los. Ens els heu de demanar per correu electrònic a  (un per sòcia o soci!)

Consulteu l’edició digital del llibre “Pràctiques innovadores en matèria de Joventut” 3a ed   I l’edició digital de “Llibre Blanc de Pràctiques innovadores en matèria de joventut” 2a ed    I també del “Llibre blanc de pràctiques innovadores en matèria de joventut” -1a edició-

www.culturama.es