Les bones pràctiques, motor d’innovació

Notícies

Les bones pràctiques, motor d’Innovació

L’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma de Barcelona ha convidat la plataforma de Bones Pràctiques en Joventut (BPJ) a fer una presentació del projecte en el seu Laboratori de Serveis Socials.

Escola de l'IGOP

L’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma de Barcelona ha convidat la plataforma de Bones Pràctiques en Joventut (BPJ) a fer una presentació del projecte en el seu Laboratori de Serveis Socials, en una sessió que tindrà lloc el proper dimarts, 27 d’octubre, a les 16,00 hores. La sessió s’anomena Les bones pràctiques com a motor de la Innovació i, a més de les BPJ, s’hi presentaran els projectes de bones pràctiques de l’Ajuntament de Barcelona i de la Fundació Pi i Sunyer. Podeu ampliar la informació sobre la sessió i formalitzar la vostra inscripció, que és gratuïta, en aquest enllaç.

L’IGOP és un institut universitari format per investigadors procedents majoritàriament de la ciència política i la sociologia, però també de la geografia, l’economia, l’antropologia, el dret i les ciències ambientals. L’institut compta amb una llarga trajectòria de projectes de recerca bàsica i aplicada, dels quals han sorgit publicacions molt rellevants. Actualment centra la major part de la seva activitat en les àrees d’innovació democràtica, polítiques educatives i socials, polítiques urbanes i gestió pública. Compta amb dos grups de recerca propis, el d’Anàlisi, Gestió i Avaluació de Polítiques Públiques i el d’Educació i Equitat. L’IGOP vol ser, en termes generals, un espai de debat i de generació i intercanvi de coneixement. Promou, a més, un espai propi de formació, d’aprenentatge mutu i d’intervenció en els processos de transformació social, en complicitat amb els agents socials que treballen sobre el terreny. Per això, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, l’IGOP va crear al districte de Nou Barris un espai anomenat Escola de l’IGOP, on es porten a terme estudis de postgrau i altres activitats formatives i de transferència de coneixement.

És en el marc de l’Escola de l’IGOP que es va generar el Laboratori de Serveis Socials, que proposa de forma periòdica sessions en les quals es presenten experiències i projectes diversos per promoure l’intercanvi i el debat. L’IGOP i la seva escola han tingut coneixement de les BPJ i n’ha valorat la trajectòria i continguts, de manera que ha convidat els responsables del projecte a participar en la sessió que tindrà lloc el dimarts, 27 d’octubre. La presentació de les BPJ la farà el coordinador de la plataforma, Pep Montes. Carmina Català i Yolanda Fierro presentaran les bones pràctiques de l’Ajuntament de Barcelona, i Leonardo Díaz les de la Fundació Pi i Sunyer. La presentació i moderació de l’espai de debat serà a càrrec de Nicolás Barbieri, de l’IGOP.

La sessió s’iniciarà a les 16,00 hores i està previst que s’allargui fins a les 18,30 hores. Tindrà lloc a l’Escola de l’IGOP, al Passeig d’Urrutia, 17, de Barcelona. Hi esteu tots convidats. L’accés és gratuït però cal fer una inscripció prèvia, aquí.