Ja tenim aquí la campanya In-forma’t 2015

Notícies

Ja tenim aquí la campanya In-forma’t 2015

Durant el mes de gener va començar la nova campanya IN-FORMA’T amb un munt d’activitats, xerrades i tallers per acompanyar als joves en la presa de decisió sobre la seva trajectòria formativa i professional.

Ja tenim aquí la campanya In-forma't 2015

In-forma’tIn-forma’t és una campanya d’informació i difusió sobre l’oferta educativa de la ciutat de Barcelona desenvolupada essencialment per la Xarxa de Punts d’Informació Juvenil de l’Ajuntament de Barcelona i el Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves, en col·laboració amb múltiples agents públics i privats que incideixen en aquest àmbit de les polítiques de joventut.

On pots trobar la informació?

CONCURS DE VÍDEOS CLIC 2015Cada mes es publica un butlletí on es recullen les diferents activitats que s’organitzen a tota la ciutat. Pots conèixer les activitats programades del mes de febrer i, si no pots anar-hi, clica en el directori d’equipaments juvenils per conèixer on pots trobar els professionals de l’In-forma’t que et queda més a prop de casa. Aquest any amb la novetat del ,  que si estàs estudiant a Barcelona i tens entre 16 i 25 anys ja hi pots participar. El què has de fer és enregistrar un vídeo amb el teu mòbil explicant tot allò que diries a algú que vulgui estudiar el mateix que tu. Els millors vídeos tindran premi i vals de compra a diferents establiments. Per tenir més informació clica aquí.

Per saber-ne més:

www.informat.cat
Regidoria d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona