Es presenta la 5à edició del Ciutat a cau d’orella

Notícies

Es presenta la 5à edició del Ciutat a cau d’orella

El dimecres, 28 de setembre, a les 19,00 hores, es presentarà a la Delegació de Cultura de la Generalitat a Tarragona el projecte La Ciutat a cau d’orella 2016, en un acte que estarà carregat de continguts, però també d’agradables sorpreses.

Es presenta la 5à edició del Ciutat a cau d’orella

Encara ressonarà la disbauxa de Santa Tecla que els joves tarragonins hauran de parar l’orella, perquè tot just tres dies després que es tanqui la programació oficial de les festes de la patrona de la ciutat es farà la presentació de la cinquena edició del projecte que posa en un mateix sac la cultura, l’educació, el treball comunitari i els joves. El dimecres, 28 de setembre, a les 19,00 hores, es presentarà a la Delegació de Cultura de la Generalitat a Tarragona el projecte La Ciutat a cau d’orella 2016, en un acte que estarà carregat de continguts, però també d’agradables sorpreses.

L’acte el conduirà el periodista Ricard Lahoz, director del diari digital FET a Tarragona, i estarà presidit pel director dels Serveis Territorials de Cultura, Jordi Agràs, i per la regidora de Joventut, Ivana Martínez. Al llarg de l’acte hi haurà diverses escenificacions per mostrar de primera mà en què consisteix la Ciutat a cau d’orella i per començar a obrir boca d’una programació que tot just aquell dia es farà pública.

Es presenta la 5à edició del Ciutat a cau d’orellaAgus  Farré contarà un parell d’històries, acompanyat per la música amb serra de Txiqui Artworks i els membres de l’Escola de Lletres de la ciutat intervindran també en dos moments de l’acte per interpretar sengles reculls de llegendes urbanes. Es presentarà també un recorregut visual dels cinc anys de llegendes urbanes, a càrrec d’Imma Pujol (Biblioteca Pública de Tarragona ); Siscu Guirro (Servei Municipal Tarragona Jove); Ingrid Ventura (Escola de Lletres de Tarragona); i Emili Samper (Arxiu de Folklore de la URV). Els responsables del programa, a més, desvetllaran els plans i reptes de futur del projecte, de manera que coneixerem de quina manera li donaran continuïtat.

Es presenta la 5à edició del Ciutat a cau d’orellaL’espai més extens de l’acte, però, es dedicarà a una taula rodona d’experts, en la qual participaran Carme Oriol, catedràtica del Departament de Filologia Catalana de la URiV, Rosa Maria Codines, inspectora als centres educatius de Tarragona i responsable de l’equip de Llengua, interculturalitat i cohesió social (LIC), Pep Montes, coordinador del projecte Bones Pràctiques en Joventut.

Per engegar la nova temporada del Ciutat a cau d’orella, així doncs, un plat fort. Ja estem delitosos per conèixer la nova programació i les sorpreses que ens preparen els seus responsables.

Mentre, per anar fent boca, podeu conèixer el projecte en profunditat en la nostra plataforma, a través d’aquest enllaç.