Àngels En Trajecte

Notícies

Àngels En Trajecte

Els projectes Àngels de Nit, de Manresa i el Bages, i En Trajecte, de Terrassa, s’han incorporat durant el mes d’octubre a la plataforma de bones pràctiques. Amb ells, ja són 22 els projectes que són a la vostra disposició en el web, i ben aviat n’arribaran de nous. Podeu conèixer amb detall En Trajecte…

Àngels En Trajecte

Dos nous projectes s’han afegit durant el mes d’octubre a la plataforma de bones pràctiques: els Àngels de Nit, de Manresa i el Bages, i En Trajecte, de Terrassa. El primer, dedicat a la prevenció de comportaments de risc en espais nocturns lúdics, i el segon al treball socioeducatiu per acompanyar els joves que han abandonat el sistema educatiu en la recerca d’un nou projecte formatiu i professional. 

Àngels En Trajecte

Àngels de Nit va ser presentat en la primer jornada de bones pràctiques, que va tenir lloc el 5 d’octubre a Figueres, i En Trajecte serà l’eix a partir del qual s’organitzarà el diàleg en la jornada que realitzarem a la Seu d’Urgell el 9 de novembre. El 2017 és el tercer any d’aplicació d’aquest projecte, que ja ha ofert uns magnífics resultats en les dues primeres edicions. Es basa en un treball intens de proximitat amb un col·lectiu de nois i noies que, per raons diverses, han abandonat el sistema educatiu. Durant tot un any, es treballa individualment i grupalment per oferir-los suport, recursos i eines de tot tipus per tal que siguin ells mateixos els que redefineixen el seu projecte personal de futur. Entre el 70 i el 80 per cent dels joves participants s’han reincorporat al sistema educatiu i han iniciat un nou camí de futur. 

Àngels En Trajecte

Si voleu conèixer el projecte de primera mà, tot escoltant i xerrant amb els seus responsables, inscriviu-vos a la jornada de la Seu d’Urgell. Ho podeu fer aquí. Les jornades de bones pràctiques són un moment únic per a la trobada de tècnics i professionals de joventut, i generen espais de relació i diàleg amb un nivell de proximitat i aprofundiment que difícilment trobareu en altres activitats. 

En qualsevol cas, els projectes ja s’han incorporat a la plataforma de bones de pràctiques, de manera que en podreu conèixer els detalls i el funcionament en qualsevol moment, des de qualsevol lloc. I veureu, també, com van evolucionant i canviant els projectes al llarg del temps. Trobareu Àngels de Nit aquí, i En Trajecte aquí