Resum de les jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut

Notícies

Resum de les jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut

El 19/11 a Tarragona, el 3/12 a Girona i el 12/12 a Lleida, celebràvem les jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut 2013.

Jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut

El 19/11 a Tarragona, el 3/12 a Girona i el 12/12 a Lleida, celebràvem les jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut 2013. Una selecció de 9 dels 13 projectes que actualment aglutina aquesta plataforma, van ser presentats durant aquests tres dies. Quasi 100 persones hi van assistir, la majoria d’elles professionals de joventut, però també, alguns polítics relacionats en l’àmbit i joves i estudiants interessats en aquest tipus de projectes. Propostes consolidades que serveixen com a exemple i poden servir com a influència per a presents i futures intervencions amb i per als joves. Els debats, posteriors a cada presentació, ens han servit per conèixer més a fons els seus aspectes tècnics, la seva filosofia i les seves característiques. La cooperació entre municipis o la interdepartamental, com a claus de l’èxit i la conjuntura de les propostes. I les temàtiques que s’han abordat han estat amplies, tantes com les que ens han ofert els projectes, des de la mobilitat fins la cultura, l’educació en el lleure o la inclusió social dels joves. A continuació, us mostrem les cròniques i el resum de cada jornada, cliqueu els enllaços:

Tarragona

Girona

Lleida

Les jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut han estat organitzades per l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) amb el suport de la Direcció General de Joventut i la col·laboració del Màster Interuniversitari Joventut i Societat (MIJS) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). Des de l’AcPpJ, volem donar les gràcies per acompanyar-nos en aquestes Jornades al Director General de Joventut Toni Reig, Pere Soler i Helena Giner pel seu suport al capdavant del MIJS i el CNJC respectivament, a l’Oriol Romaní, membre docent del MIJS, Helena Vancells, Yago Magallanes, Lucía de Frías i Lucía Baiona, membres del CNJC. I sobretot, un agraïment especial i felicitar als / a les responsables i representants dels projectes que s’han presentat: Eloi Bergós (Comarkalada), Rosa Altimiras (Bus nit), Erica Rios, Marc Espasa, Alegria Rodríguez, Juan Carlos Navarro, Mireia García (Carretera i manta), Eduard Ortiz (360 Fest), Laia Colell (Cinema en curs), Maribel Pena (Lablearning), Marimar Ruz, Sònia Salvia, Andreu García (Els nous voluntaris), Santi Horcas, Olga Jiménez (Jove, què, véns?) i Juanjo Rodríguez (Intervenció al carrer).