Equip

Explora els perfils del nostre equip i descobreix com treballem per fer possible la Plataforma de Bones Pràctiques.

Consell avaluador

Els integrants del Consell Avaluador de la plataforma de bones pràctiques treballen de forma permanent per mantenir-la al dia i actualitzar-la. Actualment, el Consell Avaluador està format pels següents experts:

Tècnic de Joventut. Educador Social habilitat, Estudis en Ciències Empresarials i postgrau en Economia Cooperativa.

En l’àmbit professional inicia la seva trajectòria de treball com a tècnic de Joventut l’any 1995, i com a responsable de l’Oficina Jove del Priorat. Durant aquest temps, s’ha especialitzat en l’assessorament i orientació en temes laborals, d’emprenedoria i habitatge juvenils. En aquest període de 29 anys fins a l’actualitat, ha fet un parèntesi per compaginar les tasques de gerència del Consorci per al Desenvolupament del Priorat i de cap de Promoció Econòmica i Desenvolupament local del Consell Comarcal del Priorat, sense deixar de banda la seva vinculació i implicació directa amb els Serveis de Joventut del Priorat.

Té una àmplia experiència i formació en polítiques de Joventut, especialment en temes d’emancipació juvenil i desenvolupament local (formació, ocupació, emprenedoria, habitatge, i participació i associacionisme, entre d’altres). Ha participat en diferents programes i projectes implementats pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

En l’actualitat forma part de l’equip de l’Oficina Jove del Priorat, desenvolupant el seu treball com a tècnic de Joventut.

Llicenciada en Filosofia, Educadora social i Postgrau en Intervenció en el món dels joves i les polítiques de joventut. Membre fundacional de l’AcPpJ i, actualment, Responsable del Pla Jove a l’Ajuntament del Prat de Llobregat on porta treballant des del 1998.

Amb arrels en el lleure educatiu, ha desenvolupat tasques de dinamització de voluntariat a la Creu Roja Barcelona, d’animació sociocultural a diferents empreses del sector gestionant menjadors escolars, cases de colònies i activitats extraescolars. Educadora Social amb col·lectius en risc d’exclusió social, especialment amb població gitana i experiència com a Tècnica de Joventut del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Col·laboradora a diferents formacions i estudis amb la UB I UAB sobre l’Educació de carrer i les noves propostes d’intervenció socioeducativa des de l’àmbit públic. Bona pràctica reconeguda a l’AcPpJ sobre la intervenció socioeducativa amb joves al medi obert.

Animadora sociocultural l i el Curs per a Especialistes en Polítiques de Joventut impartit per l’Escola Administració Pública al 2016/2017, és la coordinadora de Joventut a l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i membre de l’ACPJ des de la seva fundació al 2004.

Amb una llarga trajectòria a l’àmbit de Joventut (des del 1995) i sempre a la mateixa ciutat, ha treballat al PIDCES, al SIJ, al casal de joves i ara com a responsable de l’àrea de Joventut des del 2016, amb Pla Jove fins desembre del 2024. Ajuntament que va presentar el programa d’oci nocturn alternatiu juvenil, Nits Insòmnia, com a Bona Pràctica el 2021.

Llicenciada en Sociologia i en Antropologia social i cultural.

Professionalment ha estat vinculada a diferents administracions com a tècnica de joventut i tècnica de participació comunitària, amb un ampli bagatge i experiència dins el món social, cultural i associatiu.

Actualment i des del 2008 és la responsable tècnica del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Reus.

Bona pràctica reconeguda a l’AcPpJ sobre el projecte de participació i informació juvenil amb joves dels centres educatius EPI JOVE, de l’Ajuntament de Reus.

És membre de l’Associació Catalana de Professionals de Polítiques de Joventut (AcPpJ).

Coordinadora del servei de Joventut d’Osona. Amb estudis en Educació Social i el màster en polítiques socials i acció comunitària on ha rebut el reconeixement de la seva recerca en l’aplicació de l’enfocament interseccional i d’acció comunitària a les polítiques juvenils. La seva trajectòria en l’àmbit de la Joventut ha estat com a monitora de lleure, dinamitzadora, i tècnica compartida i actualment al capdavant del servei comarcal.

Present a l’ACPJ en diverses col·laboracions i iniciatives, destacant el projecte europeu Democratic Innovation in Youth Work (DIYW), on el projecte osonenc Altaveu Jove d’Osona ha estat seleccionat com a bona pràctica.

Educadora Social amb llarga trajectòria en l’àmbit de joventut. Vinculada professionalment a l’Ajuntament de Pineda de Mar.

Durant molts anys, educadora social al servei de joventut impulsant programes d’intervenció socioeducativa amb població adolescent.

Posteriorment, exercint de coordinadora del Servei de joventut del mateix Ajuntament i, en l’actualitat, exercint com a Cap dels Serveis de Joventut, Inclusió i Cohesió Social.

Xarxa territorial d’antenes

La Xarxa territorial d’Antenes està formada per professionals de joventut, que treballen arreu del territori, i que recolzen al Consell Avaluador en la difusió de la plataforma i en la cerca de projectes referents en l’àmbit de joventut. El treball de Xarxa territorial d’antenes és imprescindible per acostar la plataforma de Bones Pràctiques a tots els professionals que treballen al territori català.

Projectes de Bones Pràctiques

Feu un cop als projectes de la plataforma o ajudeu-nos a trobar nous projectes de bones pràctiques.