Del 9 de febrer al 30 d’abril!

Notícies

Del 9 de febrer al 30 d’abril!

Obrim la convocatòria del 2018 per recollir noves propostes i projectes interessants d’arreu de Catalunya i susceptibles de ser considerats com a bones pràctiques del treball amb joves.

Del 9 de febrer al 30 d'abril!

Si coneixeu una activitat, proposta o projecte que considereu genial, interessant o que funciona la mar de bé des de fa aproximadament uns dos o tres anys, no ho dubteu i no us talleu, feu-nos-el saber abans del 30 d’abril de 2018 a les 23:59h.

La convocatòria s’adreça a tot tipus de professionals, entitats, administracions o empreses que treballen amb o per a joves. Podeu proposar-nos els vostres projectes o els d’altres que cregueu inspiradors per al sector. Presentar la proposta a la convocatòria no et portarà més de 10 minuts.

Amb tots els projectes que recollim, es farà una comprovació inicial del compliment dels cinc requisits necessaris i essencials per traslladar-los o no al consell avaluador del projecte. A través de 30 criteris el consell realitza una primera valoració de les propostes i decideix de quines d’elles cal sol•licitar una ampliació de la informació. Posteriorment, la xarxa territorial d’antenes i el consell avaluador decideixen quines són considerades com a bones pràctiques i es transfereix una informació detallada dels projectes a aquesta plataforma. La informació dels projectes del recull de bones pràctiques es va actualitzant any darrere any amb l’objectiu de ser sempre una eina útil per al sector del treball en joves i l’àmbit de la joventut.

La plataforma i projecte de les bones pràctiques és una iniciativa de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ). Actualment la plataforma aglutina fins a 23 propostes a on es reconeix la bona feina feta per diferents i diversos professionals. La informació d’aquests projectes s’actualitza constantment. El web ofereix també notícies i recursos específics relacionats amb el treball i projectes per a o amb joves. El projecte va més enllà de la virtualitat i cada any s’organitzen jornades arreu de Catalunya, mai es repeteix el municipi.

Cada any, projectes nous. Cada any, projectes actualitzats. I cada any, una programació de jornades presencials per traslladar el debat de la xarxa als nostres municipis i equipaments…