Obrim la convocatòria pel 2021 per recollir noves propostes!

Notícies

Obrim la convocatòria pel 2021 per recollir noves propostes!

Obrim la convocatòria pel 2021 per recollir noves propostes i projectes interessants d’arreu de Catalunya i susceptibles de ser considerats com a bones pràctiques del treball amb joves.

Obrim la convocatòria pel 2021 per recollir noves propostes!

Si coneixeu una activitat, proposta o projecte que considereu genial, interessant o que funciona la mar de bé des de fa aproximadament dos o tres anys, no ho dubteu i no us talleu, feu-nos-el arribar! 

La convocatòria s’adreça a tot tipus de professionals, entitats, administracions o empreses que treballen amb o per a joves. Podeu proposar-nos els vostres projectes o els d’altres que cregueu inspiradors per al sector. 

Amb tots els projectes que recollim es farà una comprovació inicial del compliment dels requisits necessaris i essencials per traslladar-los o no al consell avaluador del projecte. A través de 10 criteris el consell realitzarà una valoració de les propostes i decidirà si es necessari sol·licitar una ampliació de la informació. Posteriorment, el consell avaluador decidiran quines són considerades com a bones pràctiques i es transfereix una informació detallada dels projectes a aquesta plataforma. La informació dels projectes del recull de bones pràctiques es va actualitzant amb l’objectiu de ser sempre una eina útil per al sector del treball amb joves i l’àmbit de la joventut.

La plataforma i projecte de les bones pràctiques és una iniciativa de l’Associació Catalana de Professionals de Joventut (ACPJ). Actualment la plataforma aglutina més d’una trentena de projectes en els que es reconeix la bona feina feta per diferents i diversos professionals. La informació d’aquests projectes s’actualitza constantment. El web ofereix també notícies i recursos específics relacionats amb el treball i projectes per a o amb joves. El projecte va més enllà de la virtualitat i cada any s’organitzen jornades arreu de Catalunya.

Aquest any, celebrarem les Jornades de Bones Pràctiques a Valls el 25 de novembre per debatre i reflexionar sobre el futur de les polítiques de joventut en un escenari post-COVID en els àmbits de l’oci nocturn, la professionalització i ocupació juvenil i la salut mental de les joves. Tota la informació i inscripcions aquí

Cada any, projectes nous. Cada any, projectes actualitzats. I cada any, una programació de jornades presencials per traslladar el debat de la xarxa als nostres municipis i equipaments…