Crida per recollir nous projectes per la plataforma!

Notícies

Crida per recollir nous projectes per la plataforma!

Obrim la convocatòria pel 2019 per recollir noves propostes i projectes interessants d’arreu de Catalunya i susceptibles de ser considerats com a bones pràctiques del treball amb joves.

Crida per recollir nous projectes per la plataforma!

Si coneixeu una activitat, proposta o projecte que considereu genial, interessant o que funciona la mar de bé des de fa aproximadament uns dos o tres anys, no ho dubteu i no us talleu, feu-nos-el arribar! Ja n’hem rebut força i el 31 de gener tancarem la convocatòria!

La convocatòria s’adreça a tot tipus de professionals, entitats, administracions o empreses que treballen amb o per a joves. Podeu proposar-nos els vostres projectes o els d’altres que cregueu inspiradors per al sector. Presentar la proposta a la convocatòria no et portarà més de 5-10 minuts.

Amb tots els projectes que recollim es farà una comprovació inicial del compliment dels cinc requisits necessaris i essencials per traslladar-los o no al consell avaluador del projecte. A través de 30 criteris el consell realitza una primera valoració de les propostes i decideix de quines d’elles cal sol·licitar una ampliació de la informació. Posteriorment, la xarxa territorial d’antenes i el consell avaluador decideixen quines són considerades com a bones pràctiques i es transfereix una informació detallada dels projectes a aquesta plataforma. La informació dels projectes del recull de bones pràctiques es va actualitzant any darrere any amb l’objectiu de ser sempre una eina útil per al sector del treball amb joves i l’àmbit de la joventut.

La plataforma i projecte de les bones pràctiques és una iniciativa de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ). Actualment la plataforma aglutina fins a 23 propostes (més les 4 d’aquest 2018 que aviat ja estaran disponibles) en les que es reconeix la bona feina feta per diferents i diversos professionals. La informació d’aquests projectes s’actualitza constantment. El web ofereix també notícies i recursos específics relacionats amb el treball i projectes per a o amb joves. El projecte va més enllà de la virtualitat i cada any s’organitzen jornades arreu de Catalunya.

Cada any, projectes nous. Cada any, projectes actualitzats. I cada any, una programació de jornades presencials per traslladar el debat de la xarxa als nostres municipis i equipaments…