A Bao A Qu obté el Premi Ciutat de Barcelona a les Arts Visuals

Notícies

A Bao A Qu obté el Premi Ciutat de Barcelona a les Arts Visuals

L’associació A Bao A Qu, impulsora de Cinema en Curs, un dels projectes de bones pràctiques de la nostra plataforma, ha estat guardonada amb el Premi Ciutat de Barcelona a les Arts Visuals per la tasca realitzada durant l’any 2015.

A Bao A Qu

L’associació A Bao A Qu, impulsora de Cinema en Curs, un dels projectes de bones pràctiques de la nostra plataforma, ha estat guardonada amb el Premi Ciutat de Barcelona a les Arts Visuals per la tasca realitzada durant l’any 2015. L’Ajuntament de Barcelona atorga anualment aquest reconeixement en una vintena de modalitats, per destacar el treball de qualitat d’iniciatives impulsades per entitats, col·lectius, creadors o investigadors.

El jurat de la categoria d’Arts Visuals, compost per Xavier Antich (president), Montse Frisach, Emilio Álvarez, Martina Millà i Ramon Parramon ha atorgat el premi a A Bao A Qu per les “iniciatives desplegades durant l’any 2015 en els programes Cinema en cursFotografia en curs i Creadors en residència, i per la seva contribució a la necessària relació entre l’educació, la creació i les arts”.

Tal com es desprèn del text fet públic pel jurat, el premi ha estat atorgat justament per alguna de les qualitats i raons per les quals el projecte Cinema en Curs forma part de la nostra plataforma de bones pràctiques des del seu inici, l’any 2012. Estem molt contents per aquest reconeixement, que premia amb tota justícia la magnífica tasca que l’ampli equip que impulsa els projectes de l’entitat. No podem fer altra cosa que felicitar-los i encoratjar-los a seguir treballant amb la mateixa passió i el mateix rigor que fins ara. Ens fan falta molts projectes com el seu.

El jurat del premi d’arts visuals, d’altra banda, ha fet també menció especial a Espai Colona, Fireplace, The Green Parrot, Halfhouse, Homesession, El Palomar, Passatge Studio, espais independents autogestionats, per haver endegat un circuit de pràctiques artístiques i curatorials emergents.